Al Club Tir Precisió Manresa tenim la millor escola de tir per a joves promeses, si t’interessa posa’t en contacte amb nosaltres, i amb molt de gust t’informarem. ​

El nostre objectiu principal és fomentar l’esport de base del tir olímpic i formar a campions/es dins del nostre planter.

Compartim cursos de diferents nivells, Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils, des de la iniciació del tir fins al perfeccionament.

​A la nostra escola tranferim sobretot el cumpliment de les normes de seguretat, disciplina  i l’esperit esportiu i olímpic, i els aptituts com la concentració i la responsabilitat, així mateix com l’autocontrol, esportivitat  i companyerisme.


Tot això va inclòs amb la dedicació dels entrenaments i competicions.

Tots sabem molt bé que és bastant complicat el món de la docència, i més transmetre els nostres coneixements cap a ells, però no oblidem que tenim la sort de comtar amb dos grans entrenadors i tiradors com, la Mercè i el Pep, amb un curriculum de títols en el seu palmarès més que admirable,i que s’han proposat com a repte el d’ensenyar a “Joves Promeses”.

 !! Segur que ho aconseguiran. !!.